AC SCHNITZER NEDERLAND.

By De Maassche Echt.

MOTORTUNING.

Wij zijn de eerste en enige Nederlandse importeur van AC Schnitzer. Het Duitse bedrijf maakt onder eigen naam getunede BMW-modellen en BMW onderdelen. Dit sluit nauw aan bij de nichemarkt van De Maassche Echt, die behoort tot één van de twaalf M-gecertificeerde dealers in Nederland.

De focus ligt op motortuning. Bij ons kunt u de motor van uw BMW laten tunen voor extra vermogen. Dit geldt voor alle BMW modellen, dus zowel M-producten als geen M-producten.

AC Schnitzer wielen

Bekijk de video BMW M4 G82 Competition AC SCHNITZER TUNING!

WAAROM AC SCHNITZER TUNING?
SAMENWERKING.

De samenwerking tussen deze twee partijen is per 1-08-2018 van start gegaan. Motortuning zal het meest belangrijke product worden. Dit exclusief importeurschap houdt in dat alle AC Schnitzer onderdelen in Nederland ingekocht en verkocht worden via De Maassche Echt. De BMW Dealer heeft al sinds jaar en dag trouwe BMW M klanten. Passie voor sportieve auto’s zit diep geworteld in het DNA van De Maassche Echt.

AC Schnitzer ontwikkelt al meer dan 30 jaar gepersonaliseerde voertuigen technologie voor toegewijde BMW en MINI rijders. AC Schnitzer, gevestigd in Aken, is een merk van de Duitse tuner KOHL automobile GmbH. Ze nemen design en performance onder handen. Ook interieur, wielen en geluid spelen een grote rol. Dit levert vaak verbazingwekkende resultaten op, die tot de verbeelding spreken van vele autoliefhebbers. Het eindproduct resulteert in vermogenstoename en expressieve designs.

IMG_4248
IMG_4270
IMG_4200
IMG_4229