ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

De BMW X3 combineert comfort, praktisch gemak voor dagelijks gebruik en de voor X kenmerkende rijdynamiek. Innovatieve technologieën op het gebied van in-car-connectiviteit en bestuurdersassistentie in de BMW X3 brengen functionaliteit, veiligheid en entertainment naar een hoger plan. Het design stelt nieuwe maatstaven met highlights zoals de nieuwe BMW Iconic Glow nierengrille. Ontdek de voertuigtypes, uitrustingsopties, technische gegevens of configureer de BMW X3 helemaal naar eigen wens.

DI24_000212012.jpg

DI24_000211980.jpg

DI24_000212001.jpg

X3

ONTDEK DE BMW X3.

IMG_8259-HDR-2.jpg

89 KILOMETER BEREIK.

De nieuwe BMW X3 luidt met zijn brede modellenaanbod grote verbeteringen in efficiëntie en dynamische prestaties in. Het portfolio van aandrijflijnen omvat niet alleen zeer efficiënte benzine- en dieselvarianten, maar ook een Plug-In Hybride variant met de nieuwste technologie dat de nieuwe BMW X3 30e xDrive in staat stelt om een elektrische reikwijdte van 86-89 kilometer te bereiken in de WLTP-testcyclus.

x3-voorgrond.png

DIGITAAL. STATE OF THE ART.

Het interieur van de nieuwe BMW X3 combineert robuuste SAV-functionaliteit met veel ruimte en een premium ambiance. Het BMW Curved Display, de BMW Interaction Bar, de stuurwielen met een vlakke onderzijde en de nieuwe transmissieschakelaar zijn de bepalende elementen van de moderne kijk op het kenmerkende BMW ontwerp van de cockpit. Andere modelspecifieke hoogtepunten zijn onder meer de Ambiance verlichting in een contrasterende kleur in de middenconsole en portierbekleding.

*Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 8,0 en 1,0 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 177 en 22 g/km. Data op basis van peildatum 1 augustus 2024.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.