Verlengde garantie bij De Maassche.

Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW, heeft u ook de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar in totaal 4 of 5 jaar. De dekking van BMW Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen bij reparaties. U kunt de garantie verlengen binnen de lopende garantieperiode van 3 jaar.

AANVULLENDE VOORWAARDEN.

 1. Mogelijkheden tot verlenging: er kan in 1 keer verlengd worden met 2 jaar of 2 keer worden verlengd met 1 jaar.
   
 2. De BMW Group Verlengde Garantie dient worden afgesloten vóór het einde van het verstrijken van de standaard 3 jaar garantie.
   
 3. Alleen bij de dealer waar u die de auto heeft gekocht, kunt u de garantieverlenging afsluiten.
   
 4. In de eerste standaard 3 jaar garantie geldt er geen kilometerbeperking. Er is wél een kilometerbeperking bij BMW Group Verlengde Garantie: maximum kilometrage van 200.000 km. De Verlengde Garantie is dus van kracht tot het einde van de looptijd in jaren, of tot het moment dat uw auto meer dan 200.000 km heeft gereden.
   
 5. De dekking van Verlengde Garantie geldt wereldwijd.
   
 6. De inhoud van de dekking van Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Er is één groot verschil: vervangend vervoer is in de eerste 3 jaar gedekt door de standaard garantie en bij een verlenging is het vervangend vervoer niet inbegrepen bij reparaties.

 

* Vraag naar de voorwaarden bij onze Service Adviseurs. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.