RIJPLEZIER SPREIDEN.

U kunt uw nieuwe of gebruikte BMW financieren. Hiermee spreidt u de aanschafprijs van uw BMW (of een gedeelte daarvan) over een looptijd van 12 tot 60 maanden en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. U kunt kiezen uit twee financieringsvormen: één met vaste rente en looptijd of juist een variabele. Het belangrijkste verschil is zekerheid of flexibiliteit. U kunt uw nieuwe BMW nu tijdelijk vanaf 5,99% financieren.

FINANCIEREN MET ZEKERHEID OF FLEXIBILITEIT?

 ZEKERHEID
BMW Financial Lease
EigenaarKlant, na betaling termijn
Soort BMWNieuw, BMW Premium Selection en gebruikt
LooptijdVast 12-60 maanden
RenteVast 
Aantal kilometersOnbeperkt
Tussentijds inlossenAlleen het gehele bedrag in één keer  (Hier zijn kosten aan verbonden)
AanbetalingMogelijk
SlotsomMogelijk

BMW FINANCIEREN.

De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. De rente van 6,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW.


De verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten. Zonder verzekering is de rente 6,49%. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand maart 2022.


BMW Private Finance: De bedragen in de krediettabel zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12043616 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186.


BMW Financial Lease: BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.