KRACHTIGE ACCELERATIE IN DE BMW i4.

 De BMW i4 is de eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé – en een fascinerend bewijs dat elektrische aandrijving nu onlosmakelijk verbonden is met BMW. 

Met een maximum vermogen van 390 kW (530 pk) belooft de BMW i4 fascinerende dynamiek. De Gran Coupé accelereert in slechts vier seconden vanuit stilstand naar 100 km/h en biedt daarnaast een soevereine wegligging. De modelspecifieke dempertechnologie zorgt dat de ronduit fenomenale acceleratie niet alleen een opwindende belevenis is, maar dat de bestuurder de auto ook volledig onder controle houdt, zonder doorslippende wielen of stuurcorrecties.

OPTIMALE PRECISIE EN DYNAMIEK.

De BMW i4 biedt met zijn optimale aerodynamica en ideale gewichtsverdeling maximale rijdynamiek en stuurprecisie – die nog eens worden versterkt door de verfijnde afstelling van de aandrijvings- en onderstelcomponenten. De veer- en dempingssystemen garanderen optimaal contact met de weg en maximale stabiliteit in bochten.

Als volwaardige vijfpersoonsauto biedt de BMW i4 met royale hoofd- en beenruimte ook achterin optimaal zitcomfort. De lange wielbasis met korte overhangen voor en achter, en de vloeiende daklijn accentueren de sportief-elegante uitstraling van deze BMW Gran Coupé.

DE BMW i4: GROTE ACTIERADIUS EN COMFORT VOOR DE LANGE AFSTAND.

Op korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen – de volledig elektrisch aangedreven BMW i4 biedt met een actieradius tot aan 590 kilometer* veel flexibiliteit en ongekend grote alledaagse inzetbaarheid. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

DE FEITEN OP EEN RIJ.

BMW i4 M50: KRACHTIGE DYNAMIEK MET TOT WEL 400 kW (544 PK).

De eerste 100% elektrische Gran Coupé levert met de sterkste motorisering een topvermogen van 400 kW (544 pk) en een topsnelheid van 225 km/h (elektronisch begrensd). Vanuit stilstand bereikt de BMW i4 M50 met zijn twee krachtige BMW M eDrive motoren en zijn M specifieke features binnen een adembenemende 3,9 seconden een snelheid van 100 km/h.

NU 20% VOORDEEL OP ALLE WINTERWIELSETS.

In de periode 1 maart 2022  tot en met 30 september 2022 krijgt u 20% korting op ons gehele winterwielsets assortiment voor elektrische modellen. Om het aanbod te bekijken en de brochure te downloaden van uw gewenste BMW, klikt u op onderstaande button.

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 varieert tussen de 16,1 en 22,5 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 416 en 590 g/km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 oktober 2021.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.