ORIGINELE BMW TREKHAKEN.

Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is het samenspel van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor originele BMW onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de exacte afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Zo krijgt u topkwaliteit en optimale veiligheid. De originele BMW trekhaken staan garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. Vraag een vrijblijvende offerte voor uw BMW aan.

WESTFALIA TREKHAKEN.

Als alternatief voor originele BMW trekhaken bieden wij Westfalia trekhaken. Westfalia Automotive is opgericht in 1844 en is onder andere de uitvinder van de huidige trekhaak met kogelkop. Trekhaken van Westfalia staan al jaren bekend om superieure Duitse kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goed en veilig product. Voor veel modellen hebben wij een speciale actieprijs. Mocht uw model er niet bij staan, wij maken graag een vrijblijvende offerte.

GEÏNSTALLEERD DOOR ONZE EXPERTS.

Onze trekhaken zijn niet alleen speciaal ontworpen voor uw BMW, maar worden ook door onze monteurs geïnstalleerd. Op het eerste gezicht lijkt het plaatsen van een trekhaak niet complex, maar niets is minder waar. De installatie wordt namelijk afgestemd op alle opties en de trekkracht van uw BMW. Hierdoor haalt u tijdens het rijden het beste uit uw BMW en blijft topkwaliteit, veiligheid en zekerheid gewaarborgd.

* Vraag naar de voorwaarden.