3 TIPS OM NÓG ZUINIGER TE RIJDEN.

BMW is de meeste duurzame autofabriktant ter wereld. Onze brandstofmotoren leveren optimaal vermogen én zijn schoon en zuinig. Dat zorgt voor een enorme verlaging van de CO2-uitstoot. Wist u dat u kunt helpen om brandstofverbruik en CO2-uitstoot te beperken? 

Met deze 3 tips gaat u zuiniger de weg op.

1.      Gebruik de pre-conditioning

Al onze elektrische en hybride modellen hebben pre-conidtioning. Daarmee verwarmt of koelt u uw auto voor vertrek. Dat zorgt dat u comfortabel kunt rijden vanaf de eeste minuut én bespaart energie tijdens uw rit. Belangijk pluspunt: pre-condtioning vergroot de actieradius van uw auto.

2.      Rijd zo licht mogelijk

Hoe lichter uw auto, hoe lager het brandstofverbruik. Demonteer daarom accessoires, zoals fiestendragers en dakboxen, als u ze niet nodig heeft. Haal overtollige bagage of spullen voor vertrek uit uw auto.

3.      Zorg voor genoeg spanning

U weet het vast wel: voldoenden bandenspanning zorgt voor een lager brandstofverbruik en beperkt de slijtage van uw banden. Uiteraard zijn alle BMW-modellen voorzien van een bandenspanningsmonitor. De speciale ECO-bandenspanningsmonitor in onze elektrische modellen ondersteunt u om energiezuiniger te rijden.