TOEKOMSTGERICHT.

De Neue Klasse X geeft een eerste indruk van de Neue Klasse als een SAV. Dit innovatieve Sports Activity Vehicle belichaamt de kernprincipes van de toekomstige generatie volledig elektrische BMW's, met geavanceerde technologieën en een sterke focus op duurzaamheid.

 In 2025 start de productie van dit volledig elektrische model in de nieuwe BMW Group Fabriek Debrecen in Hongarije

ACTIVE.

De BMW Vision Neue Klasse X staat voor een actieve lifestyle, efficiënte rijdynamiek en een daadkrachtige uitstraling op de weg. De heldere designtaal voor het exterieur gaat samen met een licht en ruim interieur. Speciale licht- en geluidseffecten van de nieuwe generatie BMW iDrive versterken een intuïtieve digitale gebruikerservaring. 

Met de Neue Klasse schrijft BMW ook een nieuw hoofdstuk in zijn productiegeschiedenis. De BMW Group fabriek in Debrecen, Hongarije, is gepland en ontwikkeld als een iFACTORY. Als de productie van de Neue Klasse in 2025 van start gaat, zal het de eerste autofabriek ter wereld zijn die volledig fossielvrij is.

P90543407-lowRes.jpg
P90543437-highRes.jpg
P90543438-highRes.jpg
P90543432-highRes.jpg

CIRCULAIR EN DUURZAAM.

Met de BMW Vision Neue Klasse X wijst BMW de weg naar circulariteit voor de automotive industrie van de toekomst. Wij beperken consequent de CO2-footprint tijdens de gehele levenscyclus. In het interieur wordt een innovatief, 100 procent natuurlijk en aardolievrij oppervlaktemateriaal gebruikt. Voor het eerst worden ook maritieme kunststoffen voor spuitgegoten componenten gebruikt.

MEESLEPEND EN PERSOONLIJK.

Of het nu gaat om het bedieningssysteem, de verlichtingseffecten of zelfs het geluid van het voertuig: stem het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X af op uw persoonlijke belevingswereld. Sportief, ontspannen of elegant: met een groot aantal vrij configureerbare instellingen zet u precies de toon die u wilt.

P90543412-highRes.jpg

P90543413-highRes.jpg

P90543415-highRes.jpg

P90543425-highRes.jpg

X