TIJD VOOR ACTIE.

Voordelig instappen in uw nieuwe BMW? Dat kan. Naast een verlaagd rentetarief (nu 4,99%), introduceren we een aantrekkelijk kortingsbedrag op een aantal iconische EV's via Operational Lease en Private Lease. Scroll vooral even door op deze pagina om de nieuwe vanaf prijzen te bewonderen. Eén ding is zeker: het is nog nooit zo voordelig geweest om een splinternieuwe, emissievrije BMW te rijden. 

DE VOORDELEN.

BMW Operational Lease & Private Lease zijn de meest zorgeloze manieren om zakelijk een nieuwe BMW te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

  • Geen grote eenmalige investering
  • Scherp all-in tarief
  • Kosten budgetteren mogelijk dankzij vaste looptijd
  • De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
  • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
  • Mogelijkheid overname BMW na afloop contract

OPERATIONAL LEASE.

PRIVATE LEASE.

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 40.000,00

Contante betaling (aanbetaling): € 10.000,00

Totale kredietbedrag: € 30.000,00

Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

Jaarlijkse kostenpercentage: 8,49%

Termijnbedrag: € 510,92

Slotsom: € 13.000,00

Totale door u te betalen bedrag: € 37.523,96

Vaste debetrentevoet: 8,49%

De getoonde bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en betreft een niet-doorlopend krediet. De looptijd is zelf te bepalen met een maximum van 60 maanden. Het rentetarief geldt voor de gehele looptijd. BMW Financial Services Nederland B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 16036186 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12043616.

Tegelijk met de laatste betaling dient de slottermijn te worden voldaan. De rente van 4,99% is alleen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe BMW i uit voorraad en is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering.  Alle bedragen zijn indicatief, incl. btw en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services.

Het rentepercentage van 4,99% geldt in combinatie met de Top Cover verzekering. 

Operational Lease prijzen zijn gebaseerd o.b.v. 60mnd/10.000km.

Private Lease prijzen zijn gebaseerd o.b.v. 48mnd/10.000km.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.
De BMW modellen in de video’s tonen mogelijk niet meer leverbare uitrustingen.