DE PAASDAGEN STAAN WEER VOOR DE DEUR.

Heeft u al plannen voor het Paasweekend? Gaat u er graag op uit, maar twijfelt u over de drukte van de meubelboulevard? Wij nodigen u van harte uit om bij ons op de koffie te komen. Wij zijn dat weekend geopend volgens reguliere openingstijden op zaterdag 16 en maandag 18 april, Tweede Paasdag.

Gedurende het Paasweekend, op zowel 15, 16 als 18 april, profiteert u van tijdelijke acties met extra voordeel. Interesse? Lees dan snel verder.

50% KORTING OP SERVICE INCLUSIVE.

Gedurende het Paasweekend profiteert u van 50% korting op een onderhoudscontract bij aankoop van een nieuwe BMW of MINI uit voorraad. U rijdt dan voor een periode van 5 jaar óf 100.000 km in een perfect onderhouden BMW of MINI voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf*. Dat is BMW Service Inclusive. Deze actie is geldig op zowel nieuwe auto's als occasions.

*De prijs van Service Inclusive is afhankelijk van het model. Vraag naar de voorwaarden.

GRATIS 3E JAAR GARATIE.

Tijdens het Paasweekend profiteert u van extra voordeel op bijna de volledige voorraadcollectie, dus óók op onze occasions. Schaft u een gebruikte BMW of MINI aan op vrijdag 15, zaterdag 16 of maandag 18 april, dan ontvangt u gratis het 3e Jaar garantie extra. Veel van onze occasions zijn voorzien van BMW Premium Selection- óf MINI Next Garantie, welke wij alleen dat weekend uitbreiden met een extra gratis Uw BMW Occasions garantie. Mocht u in deze periode op zoek zijn naar uw volgende model, dan is Pasen hét moment om toe te slaan!

*Vraag naar de voorwaarden.

WAAROM SERVICE INCLUSIVE?

Als BMW rijder wilt u besparen op onderhoud, maar nooit op kwaliteit. Daarom bieden wij u een zeer aantrekkelijk meerjarenonderhoudscontract. Tegen een éénmalig bedrag bent u gedekt voor de periode van uw keuze, voor alle service en onderhoud. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en uw BMW jarenlang in topconditie blijft. Uw voordelen:

  • Zeer aantrekkelijke kostenbesparing vergeleken met afzonderlijke onderhoudsbeurten.
  • Lange termijn waarde behoud van uw BMW.
  • Dealer onderhouden met originele BMW Onderdelen.
  • Wereldwijd geldig bij deelnemende BMW Service Partners.
  • 5 jaar óf 100.000 km een perfect onderhouden auto.

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.

* De prijs van BMW Service Inclusive is afhankelijk van het model. Vraag naar de voorwaarden.