MEER KARAKTER.

De fascinatie van een coupé: het is misschien altijd al de meest gepassioneerde karaktertrek van het merk BMW geweest. Uiteindelijk is er niets dat de liefde voor sportief en dynamisch rijden, gecombineerd met unieke elegantie, meer belichaamt dan de coupé. Dit enthousiasme vormde de inspiratie voor de BMW Concept 4. Zijn zeer aansprekende design combineert niet alleen alle kenmerken en waarden van een echte BMW Coupé – hij herinterpreteert ze op een vanzelfsprekende manier. Een onmiskenbare highlight is de indrukwekkende BMW dubbele nierengrille met filigraan ontwerp en een mysterieuze diepte. Samen met de perfecte en superieure lakafwerking is sprake van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de dynamische coupés.

WAT WE MOGEN VERWACHTEN VAN DE CONCEPT 4.

FASCINATIE IN ZIJN MEEST GEPASSIONEERDE VORM.

Niets is aantrekkelijker dan puur rijplezier. De BMW Concept 4 straalt dit uit met iedere millimeter, gereduceerde vormtaal en de buitengewone Forbidden Red carrosserielak. De exclusieve verticale BMW nierengrille, die samen met smalle LED koplampen met BMW Laserlight de aandacht op de voorzijde van de auto vestigt, illustreert bovenal dat dit geen conventionele coupé is.
GelaagdTemplateGrootConcept4.png
bmw-4series-coupe-cv-inspire-highlight-desktop-03.jpg

bmw-4series-coupe-cv-inspire-highlight-desktop-02.jpg

bmw-4series-coupe-cv-inspire-highlight-desktop-01.jpg

bmw-4series-coupe-cv-inspire-mg-exterieur-02-desktop-tablet.jpg

bmw-4series-coupe-cv-inspire-mg-exterieur-01-desktop-tablet.jpg

bmw-4series-coupe-cv-inspire-mg-exterieur-04-desktop-tablet.jpg

bmw-4series-coupe-cv-inspire-mg-exterieur-03-desktop-tablet.jpg

4

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.