STAP DIRECT IN.

We hebben diverse BMW 530e op voorraad, dus u kunt direct wegrijden in deze geweldige auto. Dit is opmerkelijk gezien de schaarste op de huidige automarkt. De BMW 530e is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een luxe, krachtige en toch zuinige auto.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze kunnen u alles vertellen over de specificaties en mogelijkheden van de BMW 530e. U kunt bij ons rekenen op uitstekende service en ondersteuning, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe auto.

De BMW 530e is uit voorraad leverbaar vanaf €69.900.

& STAP VOLGEND JAAR AL OVER.

Kies voor BMW Switch. Met Switch hoeft u zich geen zorgen te maken over de toekomst. Voor + € 15 per maand stapt u volgend jaar in een andere BMW. Wat dacht u van de volledig elektrische BMW i5? Met Switch wordt, naast uw huidige BMW, uw huidige leaseovereenkomst vervangen door een nieuwe leaseovereenkomst. 

  • Stap zonder opzeggingsvergoeding over vanaf 12 maanden
  • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden
  • Beschikbaar op bijna alle nieuwe modellen (zie de voorwaarden)
  • Vanaf € 15,- per maand bovenop uw leaseprijs
  • Mogelijk in combinatie met BMW Private Lease en BMW Operational Lease

60 KM ELEKTRISCH RIJDEN.

De 530e voorzien van een batterij die een actieradius van maximaal 60 km heeft. Verder is hij uitgerust met een 8-traps automatische transmissie, een sportieve chassisafstelling, een uitgebreid infotainmentsysteem met BMW Live Cockpit Professional, een dynamisch karakter en een optimale connectiviteit met BMW ConnectedDrive. Kortom, de BMW 5 Serie 530e is een luxe, krachtige en betrouwbare auto met een lage uitstoot.

STANDAARD UITGERUST MET.

BMW LASERLIGHT.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.

MINDER BELASTING VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.

MEER VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

OPLAADMOGELIJKHEDEN.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.