NU MET 15% VOORDEEL OP M PERFORMANCE PARTS PAKKETTEN.


VIER MET ONS MEE.

Alle BMW M modellen en BMW modellen met een M Sportpakket zijn vanaf nu leverbaar met het historische BMW Motorsport logo en in 50 iconische en historisch belangrijke BMW M kleuren die verwijzen naar verschillende periodes in de 50-jarige bestaan van BMW M. Het historische logo toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. 

Naast de jubileum opties, zijn de modellen te verrijken met de BMW M Performance Parts die zorgen voor sensatie, maximale individualiteit en een echt autosportkarakter. 

De speciale jubileum opties zijn vanaf nu te bestellen.

BEKIJK HIERONDER DE BMW 50 JAAR BMW M EDITIONS HIGHLIGHTS.


EXCLUSIEVE LAKKLEUREN.

Vanaf maart 2022 zijn de geselecteerde BMW modellen verkrijgbaar in klassieke BMW kleuren. Zo zijn er 50 iconische en historische kleuren beschikbaar, zoals Dakar Yellow uit de jaren '90, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue.

De kleuren verwijzen naar de verschillende belangrijke periodes in de
50-jarige historie van BMW M. 

Voorwaarden 50 Jaar BMW M Editions.

Dit aanbod is geldig vanaf productie maart 2022 tot eind 2022 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.